Om INTOGRATE

 

Mange virksomheder bruger Lotus Notes til håndtering af mail, kalender og vidensdeling generelt, fordi systemet er både fleksibelt og kraftfuldt. Et stigende antal virksomheder anvender løsningerne fra Dynamics AX og NAV, som deres ERP-system, fordi det er udviklet til let og sikker styring af alle de forretningsprocesser, der kendetegner en moderne virksomhed.

Et problem med begge typer af ERP-systemer er at applikationen ikke har noget interface til Lotus Notes. Virksomheder, som både anvender Lotus Notes (IBM Notes) og AX/NAV, er derfor dømt til at have færre muligheder til deres rådighed end systemerne er udviklet til. For at give virksomheder mulighed for at udnytte styrkerne fra både Lotus Notes og AX (Axapta)/NAV(Navision) har Intoint udviklet INTOGRATE

INTOGRATE er et professionelt værktøj, der integrerer AX/NAV med Lotus Notes/Domino.
Hver af INTOGRATE produkterne er lette at installere via de indbyggede ‘auto-install’ værktøjer. INTOGRATE kan anvendes af virksomheder af enhver størrelse, som anvender Lotus Notes og AX/NAV.

Produkt-serien INTOGRATE består af følgende moduler:

Dynamics AX:
INTOGRATE AX – Mail Send mails fra AX via Lotus Notes. Afsendelse af rapporter, back-end-afsendelse af mails, mails til kontaktpersoner m.v.
INTOGRATE AX – CRM Mails, integration af aftaler, opgaver, møder til kalender i Lotus Notes. Synkronisér kontaktpersoner mellem AX og Lotus Notes.
INTOGRATE AX – Developer Udviklingsværktøjer til integration mellem AX/NAV og Lotus Notes. Kan integrere til alle typer af Lotus Notes databaser fra alle steder i AX. Inkl. omfattende udvikler manual.
Dynamics NAV:
INTOGRATE NAV – Mail Send mails fra NAV via Lotus Notes alle steder hvor e-mail ikonet vises i NAV.
INTOGRATE NAV – CRM Mails, integration af kalender, synkronisering af kontaktpersoner, automatisk journalisering af mails m.v.
INTOGRATE NAV – Developer Værktøjer til udvikling af alle typer af integration mellem NAV og Lotus Notes.

Supporterede versioner:

Lotus Notes 4.6, 5.*, 6.*, 7.*, 8.*,9.*
Dynamics AX 2.1, 2.5, 3.0 (SP1 – SP5 ), 4.0, 2009, 2012 (ikke d365)
Dynamics NAV 3.6, 3.7, 4.0, 5.0, 2009, 2013, 2015, 2016 (kun 32 bit klient)

For mere information se: Salgsinformation, Downloads